Actividades Tradicionales en Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.
Jueves, 10 de Julio
20:00 Festa Major del Raval 2014
Ball i Cercavila de Gegants, Capgrossos, Bouets i Vaqueta del Raval. Hi participen: Gegants del Raval, Capgrossos del Almazen, Capgrossos d’en Guifré, Bouets i la Vaqueta del Raval, Capgrossos del Raval-Folch i Torres, Casal Jove Atles, Barri Educador.
Itinerari: c. Guifré, c. Joaquin Costa, c. Carme, c. Xuclà i Pl. Vicenç Martorell (Ball conjunt de gegants)
Sábado, 12 de Julio
18:00 Festa Major del Raval 2014
X Diada Bastonera al Raval: amb l’actuació de 10 colles bastoneres de la ciutat i d’altres llocs de Catalunya. Cercavila de 18.00 a 20.00 h: Pl. del Pedró-Carme-Rambla-Hospital-c. Maria Aurèlia Capmany.
A les 20.00 h: Ball final a Pl. Joan Amades.
20:00 Festa Major del Raval 2014
Plaça Joan Amades. Actuació Bastonera de 10 colles bastoneres de Barcelona i altres llocs de Catalunya.
Domingo, 13 de Julio
12:00 Festa Major del Raval 2014
Cercavila de Festa Major amb la Marxing Band Taller de Músics. Participen: Marxing Band, Gegants del Raval, Gegants de La Plaça Nova, Gegants de la Barceloneta, Gegants del Casc Antic, Gegants de Sant Pere de les Puel·les, Gegants de Sant Jaume,Capgrossos del Almazen, Capgrossos d’en Guifré, Bouets i la Vaqueta del Raval.
Itinerari: Museu Marítim - c. Portal de Santa Madrona-Av.de les Drassanes - c. Nou de la Rambla - c. Sant Ramon - c. Espalter - c. Sant Josep Oriol-Rambla del Raval - c. Hospital-Plaça Pedró.
13:00 Festa Major del Raval 2014
Rambla del Raval. Gran Diada Castellera amb l’actuació dels Castellers de Cerdanyola, els Castellers d’Esplugues de Llobregat, Castellers del Poble Sec i els Castellers de Barcelona.