Actividades Tradicionales en Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.

No se han encontrado eventos de tipo 'Actividades Tradicionales' en Barcelona.

Actividades Tradicionales en pueblos cercanos

Miércoles, 30 de Julio
21:45 Festa Major 2014 en Alella
Cercavila nocturna amb la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d’Alella. Recorregut: Sortida de davant de la llar d’infants Els Pinyons (Av. Bosquet), carrer del Rost, carrer Gurri, carrer Bonavista, Empedrat del Marxant, Plaça de l’Ajuntament i final a l’Hort de la Rectoria.
Jueves, 31 de Julio
19:30 Festa Major 2014 en Alella
a la Plaça Germans Lleonart. Ball de caretes amb la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella. Un cop tinguis la teva careta pintada podràs fer un ball amb els gegants!
22:00 Festa Major 2014 en Alella
Correfoc amb els Diables del Vi d’Alella. Recorregut: Inici a Can Gaza, carrer Sant Josep de Calassanç, carrer de les Heures, Escoles Pies, carrer Antoni Borrell, carrer Balmes, carrer Dom Bosco, riera Coma Fosca, Can Lleonart, rambla Àngel Guimerà, Empedrat del Marxant i final a la plaça de l’Ajuntament.
Viernes, 1 de Agosto
23:00 Festa Major 2014 en Alella
Sortida amb la Colla de Trabucaires del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d’Alella. Recorregut: Plaça de l’Ajuntament, carrer Dom Bosco, Riera Fosca, Can Lleonart, Rambla Àngel Guimerà i final a l’Hort de la Rectoria.
Sábado, 2 de Agosto
18:30 Festa Major 2014 en Alella
Cercavila de la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d’Alella. Recorregut: Plaça de l’Ajuntament, carrer Rector Desplà, carrer Balmes, carrer Santa Eulàlia, Torrent Vallbona, carrer de les Heures, Rambla Àngel Guimerà, carrer del Mig, Torrent Vallbona, Empedrat del marxant i final a la Plaça de l’Ajuntament.
Domingo, 3 de Agosto
11:30 Festa Major 2014 en Alella
a la Plaça de l’Ajuntament. IV Campionat de tibada de llibant amb la colla de Trabucaires del Vi d’Alella. Categories masculina i femenina. Vine a demostrar la teva força jugant a estirar la corda. Encara que no t’ho creguis, aquest joc tan divertit va ser, durant 20 anys, un esport olímpic. Places limitades.
19:00 Festa Major 2014 en Argentona
Escales de l’Esglèsia (c/Bernat Riudemeia). Cercavila de Gegants, des de les escales de l’Església fins l’Ajuntament.
20:15 Festa Major 2014 en Argentona
Saló de Pedra. Dormida de gegants.
23:00 Festa Major 2014 en Argentona
Des de davant de l’Ajuntament. Nit Boja sortida del Correfoc amb els Diables d’Argentona i la colla convidada dels Diables de Badalona.
Lunes, 4 de Agosto
10:00 Festa Major 2014 en Argentona
Església Parroquial de Sant Julià. Ofici en honor a Sant Domingo de Guzmán.
En acabar l’Ofici de Festa Major, inici de la Xarbotada, processó amb la cercavila de gegants fins a la font de Sant Domingo per a la benedicció.