Actividades Tradicionales en Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.

No se han encontrado eventos de tipo 'Actividades Tradicionales' en Barcelona.

Actividades Tradicionales en pueblos cercanos

Sábado, 29 de Noviembre
17:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Plantada de bèsties a la Plaça de la Música.
18:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Tabalada a càrrec dels tabalers de Castelldefels i les colles convidades. Recorregut: Sortida des de l'Agrupació, c/ Pintor Serra Santa, Plaça de l'Església, Carrer Església, i Plaça de la Música.
Domingo, 30 de Noviembre
12:00 Festa Major Sant Andreu 2014 en Sant Andreu de Llavaneres
Cercavila amb els grallers d’Espolla i els gegants d’Alella, Hostalric, Maçanet de la Selva, Manresa, el Port de la Selva, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Joan de Vilatorrada, Escola Cor de Maria de Sant Celoni, Escola Labandària i Sant Andreu de Llavaneres.
Recorregut: carrer dels Pintors Masriera, carrer del Cardenal Vives i Tutó, carrer de Clòsens, carrer del Doctor, passeig de Joaquim Matas, carrer de Munt i parc del passeig de la Mare de Déu de Montserrat.
13:00 Diada de Sant Andreu 2014 en Castellcir
Ballada dels Gegants de Castellcir (Plaça Abat Escarré)
19:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Correfoc pels carrers de la ciutat, a càrrec dels diables (adults i infantils) de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Recorregut: Sortida de la plaça de la Música, c/ Juan de la Cierva, c/ de l'Església, c/ d'Albert Einstein, c/ del Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l'Església.
Sábado, 6 de Diciembre
18:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Assaig de la colla castellera de l'Agrupació de Cultura Popular. Lloc: Plaça de L'Església.
Domingo, 7 de Diciembre
19:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Amb la Colla de Gegants de Castelldefels, la Colla de Gitanes, el Grup de Cintes, el Grup de Panderos i el Grup de Panderetes, la Colla Jove de Bastoners de l'ACPC, els Castellers de Castelldefels, drac Gar-i-Got de Castelldefels i la participació de l'associació Colla Nova de Bastoners de Castelldefels. Recorregut: Sortida de la pl. de l'Església, c/ d'Arcadi Balaguer, c/ del Dr. Ferran, c/ de la Llibertat, c/ de Pompeu Fabra, c/ del Dr. Barraquer, c/ d'Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l'Església.
Lunes, 8 de Diciembre
17:00 Festa Major d'Hivern 2014 en Castelldefels
Plantada de castells. Lloc: Plaça de L'Església. A càrrec de les colles de castellers Els Encantats de Begues, Castellers de Gelida, Castellers de Rubí i castellers de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.