Actividades Tradicionales en Barcelona

¡Atención! La publicidad y los botones de redes sociales pueden instalar cookies. Saber más.

No se han encontrado eventos de tipo 'Actividades Tradicionales' en Barcelona.

Actividades Tradicionales en pueblos cercanos

Miércoles, 23 de Julio
22:00 Festa Major 2014 en Lloret de Mar (Girona)
Passada dels Obrers de Santa Cristina.
Jueves, 24 de Julio
18:30 Les Santes 2014 en Mataró
Gegantada. La Festa Major és un bon motiu per realitzar una gran trobada. Els gegants, gegantes i capgrossos provinents de tot Mataró s’ajuntaran i faran festa des de tres punts de la ciutat, i marxaran en cercavila cap a la plaça de Santa Anna. La Família Robafaves els anirà rebent a la plaça, on hi haurà un petit acte de germanor.
19:30 Festa Major 2014 en Lloret de Mar (Girona)
Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes. A càrrec de les quatre parelles d’obrers de Santa Cristina.
Viernes, 25 de Julio
19:05 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
XV Nit del Teatre al Carrer. Carrer Major i plaça de la Vila. Toc d’inici. Colla de Gegants, entrada de les figures de Parets.
19:45 Les Santes 2014 en Mataró
Cap a la Crida. El centre històric de la ciutat s’omple tot esperant el senyal acústic que marcarà el moment exacte d’inici de les petites cercaviles de les comparses mataronines fins arribar davant l’Ajuntament. És l’hora del primer esclat de la Festa Major!
20:30 Festa Major 2014 en Sant Vicenç dels Horts
Tabalada i cercavila a càrrec de les deu colles participants al macrocorrefoc commemoratiu del 25è aniversari de la Colla de Diables Àngels Diabòlics.
Sortida del CEIP Joan Juncadella, recorregut pels carrers de Mare de Déu de Montserrat, Dr. Robert, Mn. Jacint Verdaguer i arribada a la plaça de la Vila.
22:15 Festa Major 2014 en Sant Vicenç dels Horts
Macrocorrefoc de les deu colles participants amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de la Colla de Diables Àngels Diabòlics. Doble recorregut:
Correfoc A: sortida de la plaça de la Vila; recorregut pels carrers de Rafael Casanova, Barcelona i Dr. Robert i arribada a la plaça de Narcís Lunes.
Correfoc B: sortida de la plaça de la Vila; recorregut pel carrer de Mn. Jacint Verdaguer i arribada a la plaça de Narcís Lunes.
En arribar a la plaça de Narcís Lunes (23.20 h aprox.), sarau de foc a càrrec de les colles participants en el correfoc.
S’aconsella consultar les normes de seguretat del correfoc descrites al final d’aquest programa.
23:30 Les Santes 2014 en Mataró
Nit boja: Desvetllament bellugós. Des de l’Ajuntament. Moment únic de la Festa. L’acte que ens defineix: devoció compartida als nostres Gegants, la nostra identitat comuna, el compte fins a 15 i el salt endavant corejant el Bequetero que interpreta sense descans la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. El desvetllar de la Família Robafaves que ens uneix com cap altre moment de l’any. Això és Mataró i la seva Festa Major!
1:30 Les Santes 2014 en Mataró
Nit boja: Escapada a negra nit. El correfoc més gran de l’any. Deixeu-vos impressionar per la seva intensitat: un recorregut ple de pirotècnia, figures, diables, pluja de foc… amb la Momerota, el Drac, les Diablesses, i els seus convidats: els Escarrufaverros, dimonis de Campanet (Mallorca); el Basilisc de Mataró; els Diables de la Llàntia; els Diables Sa Forcanera de Blanes; els Diables de Canet de Mar; el Drac Cremavila de Vilassar de Mar i els Diabòlics de les Roquetes del Garraf.
Sábado, 26 de Julio
7:30 Festa Major 2014 en Parets del Vallès
Albada del Gall. Carrers del barri Antic. Colla de Gegants, Bestiari i Grallers de Parets.